Onze experts

Therapeuten Website. Gewoon steengoed.

Je komt er steeds weer achter dat je niet het maximale uit je website haalt. Eigenlijk voegt deze al tijden niets meer toe. Terwijl het echt mogelijk is om meer klanten te krijgen als je online strategie in orde is.

Maak kennis met onze experts. Met een nieuwe website alleen ben je er tegenwoordig niet meer. Het gaat om je complete online strategie. En dat is waar Therapeuten Website een complete oplossing in biedt. Voor jou als Therapeuten Website lid is het eenvoudig om ondersteuning te krijgen op allerlei gebieden. Online en offline.

Foto bij Websites en grafisch ontwerp

Websites en grafisch ontwerp

Mark de Raaf is sinds 1999 website ontwikkelaar en grafisch vormgever. Hij heeft gewerkt voor bedrijven als NAM en KPN. En maakt voor zijn bedrijf De Raaf Media websites voor klanten zoals Syntrus Achmea, Martini Ziekenhuis en de VNT.

Lees meer
Foto bij Tekst en social media

Tekst en social media

Als professional wil je graag professioneel overkomen. Een goed en prettig leesbaar geschreven tekst wordt gewaardeerd door je bezoekers. Wat op jouw website staat functioneert als een visitekaartje. De teksten op je website hebben tevens invloed op je vindbaarheid op het internet.

Lees meer
Foto bij Google Bedrijfspagina of Virtuele Tour

Google Bedrijfspagina of Virtuele Tour

Laat je Google Bedrijfspagina gratis opzetten of doorlichten of laat een virtuele tour maken door een officieel Google Street View | Trusted fotograaf

Lees meer

Therapeutenwebsite Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte