Een Therapeuten Website met een goed design van onze grafische vormgever

Therapeuten Website. Gewoon steengoed.

Jouw eigen Therapeuten Website wordt gebouwd door onze eigen specialisten. En niet alleen gebouwd, maar ook het design wordt vakkundig uitgevoerd door onze eigen grafische vormgever. In jouw eigen huisstijl en alles in samenspraak met jou. Het concept van Therapeuten Website is speciaal ontwikkeld voor therapeuten. Maar omdat ieder mens, en daarom ook iedere therapeut, uniek is, wordt jouw website een website op maat.

Een Therapeuten Website wordt goed gevonden

Je wilt dat jouw praktijk goed gevonden wordt. Daarom worden de websites van Therapeuten Website technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines, zoals Google.
De zoekmachines worden elke dag slimmer en daarom is het team van Therapeuten Website voortdurend bezig om de websites van Therapeuten Website aan de nieuwste voorwaarden te laten voldoen.
Content op je website is erg belangrijk om goed gevonden te kunnen worden op het wereldwijde web.
Alle teksten, video’s en afbeeldingen die op je website staan moeten van waarde zijn voor je cliënt, maar ook zeker voor de zoekmachines. Om hier de juiste balans in te realiseren, werkt het team van Therapeuten Website nauw samen en helpt jou hierbij waar nodig.

Je eigen content beheren met CMS

Het is heel makkelijk om je eigen content te beheren op jouw Therapeuten Website. Je past je eigen website aan waar en wanneer je maar wilt met de CMS. Een nieuwe pagina is heel makkelijk toe te voegen. Ook de teksten, afbeeldingen en ander content zijn heel eenvoudig aan te passen. Een kind kan de was doen.
Bovendien is dit beheersysteem speciaal ingericht voor therapeuten en bevat het de nieuwste tools.

Therapeutenwebsite Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte