De donkere dagen van de winter.

Therapeuten Website. Gewoon steengoed.

Image

Wendy van der Meer
7 years ago

De donkere dagen van de winter.

De winter kan prachtig zijn. Droge vorst, mooi laagje sneeuw en een lekker zonnetje erbij. Kinderen die buiten spelen. In een sneeuwballengevecht elkaar achterna rennen of met een slee zoveel mogelijk snelheid maken. Maar vaak zijn in Nederland de winterdagen maar donker. En ook al zijn de dagen korter in de winter, zulke dagen duren voor sommige mensen lang, te lang.

Het effect van donkere dagen.

Sommige mensen zijn gevoelig voor weersomstandigheden. Wanneer het zonnetje schijnt zijn deze mensen vrolijk, actief, creatief en ondernemend en gaan lekker naar buiten.

Dan het effect van de donkere dagen tijdens de herfst en winter. Wanneer buiten niets anders zichtbaar is dan kale bomen, een grijs wolkendek en het tot overmaat van ramp ook nog miezert, dan worden deze mensen somber. Wanneer je somber bent, lukt het concentreren niet zo goed, heb je nergens zin in en raak je passief.

Ze komen terecht bij jou.

Deze mensen hebben het niet altijd goed door van zichzelf. Een oplettend medemens wijst ze erop en zegt: “Joh, daar moet je even wat mee gaan doen, dit wil je toch niet elk jaar?” Ze gaan zoeken op Google en komen uit op lichttherapie. Dat klinkt helpend. Ze kunnen een dure lamp aanschaffen of een therapeut in de buurt zoeken die ze hierin begeleidt. Een lichttherapeut in hun woonplaats. Eentje die ze heel makkelijk kunnen vinden op het internet. En dan komen ze terecht bij jou, want jij hebt een website van Therapeuten Website.

Wil jij weten wat een Therapeuten Website voor meerwaarde kan hebben voor jou als therapeut? Neem dan contact op en we helpen je zo snel mogelijk op weg.

Therapeutenwebsite Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte