Tekst en social media

Therapeuten Website. Gewoon steengoed.

Als professional wil je graag professioneel overkomen. Een goed en prettig leesbaar geschreven tekst wordt gewaardeerd door je bezoekers. Wat op jouw website staat functioneert als een visitekaartje. De teksten op je website hebben tevens invloed op je vindbaarheid op het internet. 

Sinds 2015 ben ik actief als teksteditor en -schrijver. In die tijd heb ik onder andere een aantal websites gecorrigeerd en (her)schreven. Mij wordt steeds duidelijker dat webteksten voor veel ondernemers een ondergeschoven kindje is. Niet iedereen heeft hier tijd voor of neemt hier tijd voor.

  • Wil jij een effectievere website?
  • Denk je dat je teksten beter en scherper kunnen?
  • Denk je dat je website hoger kan scoren in Google?

Speciaal voor jou, als klant van Therapeuten Website, beoordeel ik gratis je eerste tekst en geef aan wat je eraan zou kunnen verbeteren. Jouw tekst wordt gecontroleerd op taalfoutjes, leesbaarheid en zoekmachine optimalisatie (seo).

Wil je graag kennismaken met mijn werkwijze? Meld je dan aan via het contactformulier.

Mijn eerste advies is gratis, hebben we er samen een goed gevoel bij en denk je dat wij samen jouw teksten inderdaad kunnen verbeteren? Dan kun je profiteren van 15% korting bij aanmelding via Therapeuten Website.

Therapeutenwebsite Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte