Professioneel bedrijfsfilmpje

Therapeuten Website. Gewoon steengoed.

Een filmpje op de website is een ideale manier om cliënten aan te trekken. Steeds meer therapeuten hebben daarom een video van hun aanbod op hun website staan. Niet alleen omdat dat zorgt voor een betere vindbaarheid in zoekmachines, maar vooral omdat een filmpje een kijkje in de keuken geeft. Dat wekt vertrouwen en geeft een veel beter beeld van wat een therapeut nu eigenlijk te bieden heeft.

Een filmpje van de eigen werkzaamheden geeft een therapeut de mogelijkheid om op een natuurlijke manier te laten zien en te vertellen waarom een behandeling wordt gedaan en wat het toevoegt voor de cliënt. Dat maakt de drempel voor potentiele cliënten een stuk lager, omdat ze op prettige wijze in korte tijd zien wat een behandeling voor hen kan betekenen.

De kosten voor een dergelijk filmpje vormen echter voor veel kleinere organisaties en ZZP-ers een belemmering. Speciaal voor Therapeuten Website klanten heeft Marc Mulder van Mulder Productions daarom nu een speciaal aanbod. Marc heeft veel ervaring in het maken van bedrijfsfilmpjes en kan veel voorbeelden laten zien.

Therapeuten Website klanten kunnen nu een compleet professioneel filmpje laten maken voor op de website (en andere promotionele doeleinden) voor de speciale prijs van € 595 (normale prijs € 795). Voor een professionele voice over wordt € 75 extra berekend.

De opnamen vinden plaats in je eigen praktijk. Alles wat verder nodig is voor een professioneel filmpje is inbegrepen in het aanbod: script (uiteraard in onderling overleg), camerawerk, interview, montage en muziek.

Een voorbeeld? Bekijk hier het filmpje dat Marc heeft gemaakt voor de website van Genash, praktijk voor Ayurvedische massage en voetreflexzonetherapie.

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en reiskosten. Voor meer informatie en bestellen kun je contact opnemen met Therapeuten Website.

Therapeutenwebsite Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte